O nás

Čínský největší distributor polovodičových elektronických komponent, včetně 1 200 globálních značek, 15 milionů druhů polovodičových elektronických komponent, prodeje produktů a parametrů poskytuje dotaz a stahování.
O nás
profil společnosti

Vítejte v YYIC, YYIC je jednorázová nákupní platforma založená společností YYIC ELECTRONIC CO., LIMITED. Dlouhodobě spolupracujeme s originálními značkami, výrobci a zástupci. Máme dostatečné zásobování, kanály, data, skladování, logistiku a další výhody. Zavedli jsme silné schopnosti okamžitého doručení, abychom splnili potřeby zákazníků „skutečné, na místě a na jednom místě“. Máte-li potřeby nákupu elektronických součástek, kontaktujte nás, těšíme se na spolupráci s vámi

Distribuce zaměřená na zákazníka
V průběhu let je YYIC společností, která se věnuje poskytování konstruktéři a kupující s přepracovanými nejnovějšími produkty a špičkovými technologiemi s dlouhou dobou realizace spolu s bezkonkurenčním zákaznickým servisem. Společnost YYIC se s nadšením zaměřuje na potřeby konstruktérů a nákupčích a nově definuje distribuci zaměřenou na zákazníka.

YYIC spolupracuje s globálními výrobci elektroniky a nabízí rozmanitou a výkonnou řadu produktů. Produkty zahrnují integrované obvody (IC), polovodiče, audio produkty, kondenzátory, ochranu obvodů, konektory, propojení, krystaly, oscilátory, rezonátory, diskrétní polovodičové produkty, tlumivky, cívky, tlumivky, izolátory, optoelektronika, potenciometry, napájecí zdroje Montáž,Napájecí zdroje – externí/interní (mimo desku),relé,odpory,RF/IF a RFID,senzory, převodníky,spínače,krystaly a oscilátory,napájecí zdroje – externíinterní (mimo desku),RFIF a RFID,IGBT/ FET moduly, paměti, diody, tranzistory, usměrňovače a další elektronické součástky. Vybíráme produkty od stovek výrobců světové třídy, abychom vám poskytli technologii, kterou potřebujete k navrhování.

Poskytujeme specializované elektronické součástky a odborné znalosti po celou dobu životního cyklu produktu. YYIC toho dosahuje tím, že zákazníkům poskytuje správnou technologii ve správný čas, na správném místě a za správnou cenu. Našim zákazníkům a dodavatelům – nejlepším distributorům elektronických součástek na světě – poskytujeme výjimečnou hodnotu a propojujeme je prostřednictvím špičkových služeb společnosti.

Naše servisní a podpůrné systémy jsou speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám našich zákazníků. Tyto systémy jsou neustále revidovány a upravovány v reakci na změny, jak se snažíme dosáhnout „konečné“ úrovně zákaznických služeb.

Globální zákaznický servis
Výrobní operace a dodavatelský řetězec YYIC manažerské služby pomáhají zákazníkům dokončit jejich práci rychle a efektivně a uvést produkty na trh. YYIC je v mnoha ohledech jedinečný, což se promítá do lepších služeb pro vás.

Děkujeme, že jste si vybrali YYIC.

  • 2006

    years

    Společnost byla založena v Shenzhenu v Číně, hlavním distribučním obchodě IC
  • 2009

    years

    Společnost se začala formovat a stanovila distribuci IC jako hlavní podnikání
  • 2015

    years

    Zaměstnanci společnosti více než 300 lidé, značka Agent IC více než 500
  • 2017

    years

    Naše podnikání IC pokrývá více než 200 zemí a regionů
  • 2023

    years

    Obchodní společnosti a jednotlivci nad 135000
Těžko najít díly
Těžko najít díly

Jednorázové zakázky s plným servisem. Snížené riziko, vysoká kvalita & amp; konkurenční ceny. Těžko najít, nedostatek & amp; Zastaralé komponenty.

Konkurenční ceny

Máme nejnižší ceny, které najdete kdekoli. Je rychlé a snadné porovnat ceny, získat citace, okamžitě vytvořit online doplněk kdykoli.

Globální trh

V naší rozsáhlé globální síti uvádí naše elektronické komponenty nabídky neprodané zásoby od důvěryhodných výrobců a distributorů po celém světě.

Služby zákazníkům

Máme agenty zákaznických služeb po celém světě připravené pomoci. Vyžadujte nabídku online nebo pošlete RFQ e -mailem, odpovíme včas RFQ.

Kategorie produktů
Klasifikace celého odvětví
Provozní komponenty IC, pokrývající celou kategorii odvětví, mohou být prostřednictvím velké klasifikace - malá klasifikace pro rychlé vyhledávání
Hlavní výrobci
Jsme profesionální distribuční značka ICS: 3M , 3M (TC) , 4D Systems Pty Ltd , Aavid, Thermal Division of Boyd Corporation , ABLIC U.S.A. Inc. , Abracon LLC , Acconeer AB , ACL Staticide Inc , Active-Semi International Inc. , Adafruit Industries LLC , Adapteva Inc. , Adesto Technologies , Advanced Linear Devices Inc. , Advanced Thermal Solutions Inc. , Advantech Corp , Aearo Technologies, LLC , Aeris , AK-Nord GmbH a další.
4D Systems Pty Ltd
4D Systems Pty Ltd
Aavid, Thermal Division of Boyd Corporation
Aavid, Thermal Division of Boyd Corporation
ABLIC U.S.A. Inc.
ABLIC U.S.A. Inc.
ACL Staticide Inc
ACL Staticide Inc
Active-Semi International Inc.
Active-Semi International Inc.
Adafruit Industries LLC
Adafruit Industries LLC
Adapteva Inc.
Adapteva Inc.
Adesto Technologies
Adesto Technologies
Advanced Linear Devices Inc.
Advanced Linear Devices Inc.
Advanced Thermal Solutions Inc.
Advanced Thermal Solutions Inc.
Advantech Corp
Advantech Corp
Aearo Technologies, LLC
Aearo Technologies, LLC
AK-Nord GmbH
AK-Nord GmbH