Informace o dodání

Můžeme nabídnout celosvětovou expresní doručovací službu, jako je DHL nebo FedEx nebo TNT nebo UPS nebo EMS/Airmail jiného přepravce pro zásilku.

Globální zásilka prostřednictvím DHL/FedEx/TNT/UPS


Poplatky za dopravu odkazují na DHL.

1). Svůj účet pro expresní doručení můžete nabídnout k odeslání, pokud nemáte žádný expresní účet pro odeslání, můžeme nabídnout náš účet předem.

2). Použijte náš účet pro přepravu, poplatky za přepravu (ReferenceDHL, různé země mají jinou cenu.)

Shipment charges:(Reference DHL)
Weight(KG)Price(USD$)
0.00kg-1.00kgUSD$60.00
1.00kg-2.00kgUSD$70.00
2.00kg-3.00kgUSD$80.00
4.00kg-5.00kgUSD$90.00
5.00kg-6.00kgUSD$100.00
6.00kg-10.00kgUSD$120.00
10.00kg-20.00kgUSD$200.00


* Cena nákladů je referenční s DHL. Podrobnosti poplatky, kontaktujte nás. V různých zemích se expresní poplatky liší.

* U objednávek čipů IC v celkovém objemu více než 1000,00 USD v rámci 1 kg můžeme podporovat dopravu zdarma prostřednictvím DHL/FedEx.


EMS

Můžeme také nabídnout EMS pro přepravu. Je to levnější než expresní doručení, ale dodací lhůta je delší než expresní. Do většiny zemí to obvykle bude potřebovat 3–10 dní.

Ohledně poplatků za EMS nás prosím kontaktujte. EMS má jiný způsob -China Post (Air Mail), cena je levnější, 0,5 kg = 12,00 USD, dodací lhůta více než 2 týdny.

Normálně nedoporučujeme používat EMS, doporučujeme používat DHL/FedEx/TNT/UPS bude lepší, je to nejrychlejší a bezpečné pro zboží.


Other Shipment Way

SF Express pro Asii; Speciální letecká linka Chang-woo pro Koreu, Aramexfor země Středního východu. Ostatní více způsoby dopravy, kontaktujte nás.

Zboží také můžeme poslat vašemu speditérovi nebo vašemu jinému dodavateli, abyste mohli zboží poslat společně. Může vám to ušetřit poplatky za přepravu nebo to pro vás bude pohodlnější.

Shipping Details

Informace o přepravě, potřebujeme informace o přepravě včetně názvu společnosti příjemce (nebo osobního), jména příjemce, kontaktního čísla, adresy a PSČ. Ujistěte se, že nám tyto informace poskytnete, abychom mohli zásilku zařídit rychleji.
Delivery time

Doba dodání bude u DHL/UPS/FEDEX/TNT vyžadovat 2-4 dny do většiny zemí po celém světě.
Duties & Taxes

U mezinárodních objednávek by všechny další místní daně, cla, GST, tarify a poplatky měly být odpovědností zákazníků (vašich). Vzhledem ke složitosti mezinárodní přepravy nejsme schopni poskytnout žádný odhad a citovat tyto částky, proto se s jakýmikoli problémy nebo dotazy obraťte na místní celní stanici. Pokud jde o deklarovanou hodnotu na balíčku, rádi splníme vaše přání, neváhejte nás kontaktovat.

Shipping fee

Poštovné začíná na 40 USD, ale v některých zemích může být i přes 40 USD. Například (Jižní Afrika, Brazílie, Indie, Pákistán, Izrael atd.)

Základní přepravní poplatky (balík ≤0,5 kg nebo odpovídající objem) závisí na časovém pásmu a zemi.

Nezahrnuje žádné daně, pojištění, manipulační poplatky, cla (včetně, ale nikoli výhradně) nebo jiné podobné poplatky, za které nesete výhradní odpovědnost. Skutečné poplatky za dopravu se liší podle konkrétních okolností.


Mailing method

dodáváme objednávky dílů z Číny do většiny zemí světa. V současné době nabízíme přepravu FEDEX/DHL/TNT na sekvenční bázi.

Poznámka: V současné době následující evropské země (Německo, Spojené království, Francie, Itálie a Španělsko) otevírají pouze logistické kanály FEDEX. Pouze DHL je k dispozici, pokud hmotnost přesahuje 5 kg.

Účet UPS/FedEx International/TNT/DHL Express:


Zákazníci mohou k odeslání zboží také použít svůj vlastní expresní účet UPS/FedEx/TNT/DHL. Vyberte prosím "Použít můj vlastní účet pro dopravu" a vyplňte dodací adresu a způsob dopravy


DHL eCommerce VS DHL Express:

Oba patří do DHL, ale jejich obchodní směry jsou odlišné.

Největší rozdíl je v přenosové rychlosti:

DHL eCommerce – pomalejší, jako letecká pošta. Když balík dorazí do cílové země, je za přepravu odpovědná cílová pošta.

DHL Express – rychlejší.


Delivery time

U dílů na skladě se objednávky obvykle expedují do 4 hodin.

Utmel odesílá jednou denně kolem 17:00. Kromě neděle.

Jakmile je zboží odesláno, předpokládaná doba dodání závisí na zvoleném způsobu dopravy:

FedEx International, 5-7 pracovních dnů.

DHL Express, 5-7 pracovních dnů.


Následují logistické časy pro některé běžné země.

运输

Neváhejte nás kdykoli kontaktovat. Jakékoli dotazy nebo dotazy zasílejte na náš e-mail [email protected]

Můžeme vám poskytnout ty nejlepší služby. Děkuji mnohokrát za podporu.